Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1178 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-24, 21:33
Ja pije niegazowana Cisowianke, jakos najbardziej mi przypadla do gustu z wod niegazowanych, a probowalam wiele. czasem dodaje sobie cytryny, ale bez tez mi smakuje.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2270 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-09, 10:45
U mnie Nałęczowianka rządzi - uwielbiam ją Nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, ale mam wrazenie z smakuje tak... inaczej Oczywiście tylko niegazowana.
Czasem kupuję też Aquarel, podobna w smaku do Nałęczowianki
Od kiedy dietetyk się w telewizji wypowiadał, że butelkowane wody nie są kontrolowane pod względem ilości bakterii to ja mówię butelkowanym wodom NIE!
Lepiej sobie tę z kranu samemu przefiltrować (na rynku filtrów od metra - ja mam osmotyczne na rurach na ten przykład) lub przegotować i np. doprawić cytryną.
Wtedy mamy pewność, że nie nałykamy się świństwa!
Słyszałam o nowej wodzie wzbogaconej jodem - Ustroniance z Jodem. Podobno poleca się ją kobietom w ciąży szczególnie oraz w czasie karmienia jako uzupełnienie diety o ważny w tym okresie jod. Mam pytanie, czy piłyście ją i jak oceniacie jej smak? A także co sądzicie o jej zdrowotnych walorach?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 354 dni temu Posty: 55 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-20, 01:29
U nas zawsze żywiec zdrój, nawet moja córeczka uwielbia wodę z czego bardzo się cieszę
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum