Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1284 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-07-24, 22:33
Ja pije niegazowana Cisowianke, jakos najbardziej mi przypadla do gustu z wod niegazowanych, a probowalam wiele. czasem dodaje sobie cytryny, ale bez tez mi smakuje.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-09, 10:45
U mnie Nałęczowianka rządzi - uwielbiam ją Nie wiem czy to moje subiektywne odczucie, ale mam wrazenie z smakuje tak... inaczej Oczywiście tylko niegazowana.
Czasem kupuję też Aquarel, podobna w smaku do Nałęczowianki
Od kiedy dietetyk się w telewizji wypowiadał, że butelkowane wody nie są kontrolowane pod względem ilości bakterii to ja mówię butelkowanym wodom NIE!
Lepiej sobie tę z kranu samemu przefiltrować (na rynku filtrów od metra - ja mam osmotyczne na rurach na ten przykład) lub przegotować i np. doprawić cytryną.
Wtedy mamy pewność, że nie nałykamy się świństwa!
Słyszałam o nowej wodzie wzbogaconej jodem - Ustroniance z Jodem. Podobno poleca się ją kobietom w ciąży szczególnie oraz w czasie karmienia jako uzupełnienie diety o ważny w tym okresie jod. Mam pytanie, czy piłyście ją i jak oceniacie jej smak? A także co sądzicie o jej zdrowotnych walorach?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-02, 13:33
Bardzo dobra jest ta ustronianka z Jodem. Piłam w ciąży, ale tylko dwie zgrzewki, bo akurat promocja była.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 460 dni temu Posty: 61 Skąd: nibylandia
Profil: Im. dziecka: Nikola
Wysłany: 2011-02-20, 01:29
U nas zawsze żywiec zdrój, nawet moja córeczka uwielbia wodę z czego bardzo się cieszę
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Ja bardzo lubie mineralna.
Raczej nie ma dla mnie znaczenia jaka.
Ważne żeby była czysta niegazowana.
Choc ostatnio coraz częściej sięgam po smakowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum