Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-28, 14:53
my dorośli kranówa do herbaty i kawy, butelkowa do picia i rozrabiania z sokiem, mały kaszki i picie na wodzie butelkowej dostaje - bo raczej jej nie gotuje a jedynie podgrzewam, czasem na przegotowanej kranówce ale to z regóły herbata lub lemoniada
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 842 dni temu Posty: 32 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-03, 11:49
Moja córa pije wodę przegotowaną z kranu mamy filtry więc woda zła nie jest.Pije tez wodę butelkową różnych firm nie zwracam na to uwagi byle by była niegazowana:)
Moja Martyna ma teraz 20mies a wode z kranu przegotowaną piła już od maleńkości
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 874 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-07, 08:36
Odkąd Zośce zdarza się popijać wodę w kąpieli (w sumie już z rok...), przestałam się martwić jak to właściwie jest z wodą - ale nadal staram się proponować przegotowaną
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Odkąd Zośce zdarza się popijać wodę w kąpieli (w sumie już z rok...), przestałam się martwić jak to właściwie jest z wodą - ale nadal staram się proponować przegotowaną
hihihi uśmiałam się... co nas nie zabije to nas wzmocni
Ja piję mineralną niegazowaną z niską zawartością sodu... mąż gazowaną i wszystko jedno ile sodu a do gotowania kranóweczka
Wszyscy w domu pijemy mineralną z baniaków. Trochę tego schodzi bo nie kupujemy coli ani tego typu wynalazków. Ale od herbat po zupki wszystko jest na kranówie.
A jak byłem mały to zawsze piłem prosto z kranu i woda była sto razy lepsza niż ta mineralna dzisiaj.
Gdzieś od dwóch miesięcy, Basia pije wodę z kranu, oczywiście przegotowaną . Moi panowie uraczą się kranówą. Na starym mieszkaniu kranówy to i napiłam się, tutaj za bardzo pachnie chlorem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum