Informacje: Dołączyła 424 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-25, 13:26
malutka-iwona, ja akurat czarnych nie lubię ale każdy ma inny gust z tego modelu niestety czarnych nie ma jeśli już to tylko szary niestety czarny może wypłowieć na słońcu chodź to też zależy od jakości materiału ..ja akurat nie chciałam ani różowego wózka ani niebieskiego nie chciałam żeby kolor był typowy jak dla chłopca lub dziewczynki dlatego postawiłam na ten kolor bo jakoś najbardziej wpadł mi w oko
Laurel, zgadza się tylko tylnie koła są gumowe ale to mi jakoś akurat nie przeszkadza na ilość plusów ten jeden minus nie jest w stanie zdyskwalifikować tego wózka
kashira, Dziękuje, mam nadzieje że nie będzie tak źle i maleństwo będzie miało miejsce w wózku
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 595 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-26, 21:20
angela2906 napisał/a:
Dziękuje, mam nadzieje że nie będzie tak źle i maleństwo będzie miało miejsce w wózku
ja jestem zdania ze im wieksza gondola tym lepiej
moja nie nalezala do najwiekszych i suma suma sumarum musielismy dosc szybko zmieniac na spacerowke bo junior wyrosl szybko z niej
a to ile dzidzia ma miejsca zalezy od tego jak szybko rosnie
nie narzekam na swoja Baby sekę ale na drugi raz bede sie rozgladala za jak najwieksza gondolka
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-28, 08:59
Oooo a nie wygląda na taki, który miałby tak długą gondolę.
Bardzo masywne są wózki tej firmy
I choć są z wami, do was nie należą.
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-29, 17:13
No właśnie nie wydawała mi się duża ta gondolka. Najwięcej ma Firkon 83cm, później mikado na stronie podają 80cm, ale jak mierzyłam miarką to mi 82cm wyszły. Nie wiem czy jeszcze są takie długie gondole.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1283 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2012-02-10, 20:51
angela2906, niektore dziewczyny to pewnie kojarza, ze ja zakochana w x-landerze juz nie raz pisalam w tym temacie, ze jestem nim zachwycona, mamy xa, kolka swietne, przez zaspy nim przejezdzalam, gondola tez dosyc duza, spacerowka wygodna, najwiekszy minus, to ze wozek ciezki, ale wiekszosc wozkow wielofunkcyjnych jest ciezka, nie podobal mi sie jedynie fotelik, maly szybko z niego wyrosl i jakis taki pogiety w nim lezal, a przynajmniej mi sie tak wydawalo , teraz fotelik wzielabym maxi-cosi, tez pasuje do stelaza od x-landera.
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-10, 21:17
Generalnie to nie mój typ.
Nie miałam z nim styczności, mogę tylko napisać, że na podstawie moich obserwacji gondolka jest mała (w porównaniu do innych wózków tej klasy) i wydaje mi się taki mało postawny, masywny (nie wiem jak to określić). Chyba już bardziej poleciłabym espiro atlantic-wygląda na solidniejszy.
Chociaż Kita lepiej wie niż ja, bo w końcu jest jego posiadaczką.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 746 dni temu Posty: 1451
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-11, 16:27
Mialam stycznosc z xlanderem ostatnio i zaluje ze go nie kupilam:/ gondola moglaby byc troche dluzsza ale spacerowka jest tak fajna ze i tak uwazam ze warto.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2117 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-11, 21:18
mam spacerówkę x-lander x-run i jestem super zadowolona, koła duze pompowane, ustawione pod kątem no mknie jak strzała po zaspach, wertepach, podjazdach... załuje,ze pożałowalam kasy i nie kupiłam takiego w zestawie bo zaoszczędziłabym kasy i nerwów...bo jak wiecie to nasz 3 wózek..mimo tego ze trójkołowiec i wyglada jak inwalidzki to polecam z racji wygody dla dziecka i lekkośći w prowadzeniu dla rodziców
a tak wygląda w zestawie cena też przystepna bo niecałe 1600zł
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-12, 11:03
Ja też żałowałam, że pożałowałam kasy na x-landera, bo nasza spacerówka 3 w 1 była straszna i kupiliśmy parasolkę, suma sumarum za wózek 3w1 i spacerówkę z akcesoriami wyszło koło 2tyś, czyli więcej niż cały zestaw x-landera. Znajomi maja x-landera (rówieśnica nany) i cały czas jeżdżą nim, więc może i ja bym jeździła?
Ale nie ma złego, uwielbiam moją spacerówkę coneco i nie zamieniłabym jej za nic
Oglądałam ostatnio wózki i jeśli chodzi o wygląd to ten mi się bardzo spodobał.
Co sądzicie?
Znacie?
RAF-POL Fenix
wuzek.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 86,98 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum