Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 14:29
mloda_mama napisał/a:
a co innych obchodzi kolor waszego wozka, wazne ze wam sie podoba i malenstwu
masz racje
mloda_mama napisał/a:
a przeciez tyle rzeczy potrzeba...
oj to prawda , oprocz niezbednych kwestia np czy chcesz uzywac nianki elektrycznej itd , takie rozne decyzje.
wydaje sie ze tyle jest na to czasu , a mozna sie przeliczyc i obudzic z reka "w nocniku " heh
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 15:08
mloda _mama ja za swój wózek płaciłam 460zł. Nie chciałam tam jakiegoś cacka tylko zwykły wózek . I jestem z niego bardzo zadowolona . Posiada to wszystko co inne wózki . Tylko że nie jest taki firmowy. Wcale nie trzeba płacić tyle kasy za wózek.
Kupując wózek, warto zwrócić uwagę na kółka, najlepiej żeby były obrotowe, przynajmniej te z przodu, wtedy łatwo jest manewrować wózkiem, a wiadomo jak to jest ważne podczas spaceru chodnikiem zastawionym samochodami.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 13:30
Wstawiłam do Albumu można oglądać. Nie znalazłam tylko zdjęcia jak Dominik był malutki i w wózku była jeszcze gondola. Zwykły wózek i nie drogi . I wcale nie trzeba wydawać tyle kasy a ja jestem z niego zadowolona .
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-06, 14:20
Nie przeszkadzało . Ja właśnie nie umiem jeździć wózkiem z tymi ruchomymi kółkami. Tylko nie chciałam żeby koła były pompowane i miały amortyzatory. Bo dziewczyny na nie narzekały.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-07, 09:45
Ja miałam pozyczony wózek od koleżanki MaxiCosi.To są bardzo dobre wózki- tylko drogie. Dodatkowo mieliśmy fotelik maxi cosi, i np jak jechaliśmy na zakupy nie braliśmy gondoli- tylko mocowaliśmy fotelik do wózka:)
Teraz mam wózek który kupiłam na allegro za 450zł.( Babydream axel) Wózek kupiłam używany, zadbany, stan idealny za pół ceny. Zrezygnowałam z wydatku 1000 czy 2 czy 3tyś na wózek, nie widzę w tym większego sensu jak można kupić równie dobry , jak mówiła Aneta wczesniej, tyle że nie firmowy. Firmowe wózki mają dodatkowe bajery i są super, natomiast najważniejsze, w wózkach co zaobserwowałam, to lekkość wózka, musi suie dobrze składać do małych rozmiarów, kółka ruchome, amortyzacja, najlepiej pompowane.
Czy amortyzatory to ten dziwny element, który buja wózkiem na boki? Wczoraj zerkaliśmy na wózki, bo koleżanka po nowym roku chce mi swój odsprzedać, ale za ten musielibyśmy zapłacić napewno więcej niż planujemy na nowy wydać. W komisie widziałam bardzo fajny, w świetnym stanie wózek za jedyne 200 zł, ale dziwnie go bujało, właściwie jakby był na sprężynach, no i nie miał obrotowych kół.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 17:26
My własnie kupilismy wózek ABC 6 tec, miał byc x-lander ale w oststniej chwili zmieniliśmy, zdanie . Wózek ma obrotowe kółka, gondolkę spacerówkę i fotelik- troszkę kosztował ale zależało nam żeby było 3 w jecnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum