ja mam paskudny mętlik w głowie jesli chodzi o wózki. A planujemy kupic 2. Spacerówkę i parasolkę. Obecny wózek musimy oddać właścicielom, bo w lipcu bedą mieli dzidzię.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 767 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-28, 17:51
Na oko niewiele różnic - poza kolorem Zielony ma blokowane kółka - co się przydaje.
Który rozkłada się bardziej na płasko i nie robi garba pod pleckami?
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 4114
Profil:
Wysłany: 2010-02-28, 21:29
asia21_87, też nie bardzo widzę różnić. a chcecie dla Małej mieć tylko taką parasolkę? wg mnie dla takiego półrocznego malucha na długie spacery przydałaby się solidniejsza spacerówka. ale to tylko moja opinia.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 2004
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-01, 09:02
Madzia81 napisał/a:
wg mnie dla takiego półrocznego malucha na długie spacery przydałaby się solidniejsza spacerówka. ale to tylko moja opinia.
bede miała z tego wózka co mam teraz, ale chce np. jak gdzies bedziemy jechali mieć mniejszą żeby do samochodu weszła, bo ta co mamy teraz to kółka trzeba sciągać za każdym razem
wiem ze na pół roku to ona jest ie bardzo, ale na wakacje już bedzie dobra chyba co
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1159 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-11, 10:01
My taki mamy tylko w wersji czerwonej. Trzy w jednym, jest naprawdę wygodny nasz będzie w domu dopiero po 15 kwietnia, ale znajomi już używają i naprawdę bardzo sobie chwalą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum