Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-11, 21:33
Blokowane to dobry kompromis
Nasz wózek ma takie i jest dobry i odblokowany - na wąskich chodnikach (i do sklepu łatwiej wjechać), i zablokowany - na wertepach na łące czy kopnym sniegu
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 912 dni temu Posty: 428 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-12, 14:16
Kamyczek napisał/a:
Są u Was takie?
Są, są. Wypróbowałam w sklepie kilka takich wózków. I jak dla mnie masakra... Nie mam za dużo siły, żeby manewrować na niewielkiej powierzchni takim wózkiem. Zgadzam się tutaj z Calineczką. Też mam takiego Tako Jumper ze skrętnymi, super wygoda w małym mieszkaniu i przy manewrowaniu, choć narazie manewruję jeszcze pustym
Ale faktycznie dobrą opcją jest blokada kół skrętnych, co się przydaje na długich spacerach po prostej na pewno.
Kolorki do wyboru faktycznie teraz są różniste, bardzo fajne i wesołe niektóre. Ja niestety nie miałam wyboru, bo kupiłam używany, ale kolorek jak dla mnie ok. Zależało mi tylko, żeby nie był granatowy i nie jest.
A, co ważne, bardzo prosto się te wózki składają i rozkładają, bardzo łatwo się wpina fotelik, a przy tym nic się samo nie rozłoży w trakcie jazdy, ma dobre zabezpieczenia.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1265 dni temu Posty: 2078
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja, Dorota
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-12, 15:27
Ja też go wcześniej oglądałam, ładny ale trochę bym się bała tego różowego, w sensie jak długo będzie czysty.
Na ciemniejszych kolorkach tak nie widać, a według gwarancji nie można prać pokrowców.
Wysłany: 2010-04-19, 12:30
Kamyczek, fantastyczny nie dosyc , że chcemy z tej samej firmy to jeszcze tez najbardziej nam sie podobalo połaczenie czerwonego z czarnym ale będziesz smigać
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 912 dni temu Posty: 428 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-19, 13:06
Brum, brum... ja muszę już chyba wózek przywieźć od rodziców. Stoi na razie u nich. No przynajmniej fotelik samochodowy trzebaby przywieźć. Po wózek zawsze można jechać. Kamyczek, a pościel do wózeczka też już masz jakąś? Bo ja o tym jakby zapomniałam... i tak póki co będę używać chyba tylko kocyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum