Dziewczyny doradźcie mi proszę. Pisałam niedawno, ze mozliwe, że koleżanka odsprzeda mi swój wózek. Nowy na aukcjach internetowych kosztuje w granicach 1000 zł, a ja bedę miała możliwość kupić go za 100 funtów. Zerknijcie proszę na zdjęcia i wyraźcie swoje opinie na jego temat.
Mnie osobiście jakoś ten uchwyt nie odpowiada, chyba wolałabym zwykły, a nie te 2 kikuty. Z drugiej strony fajny i w bardzo dobrym stanie wózek można mieć za niezłą kasę. Poradźcie coś:)
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 09:20
Ja mam bardzo podobny wózek, tylko nie tej firmy, ale wizualnie identyczny , prawie I się sprawdza. Widzę, że to jest Chicco, a to jednej z najlepszych wózków, i najdroższych przy okazji. Ja bym brała
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-10-23, 12:30
:) napisał/a:
Mnie osobiście jakoś ten uchwyt nie odpowiada
mi też pierwszy się rzucił w oczy. nie wzięłabym z taką rączką. ale ja to jestem bardzo wybredna poza tym jednym elementem wózek prezentuje się całkiem całkiem
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-23, 17:32
moj jest mniej wiecej taki, tylko tez z glebokim i czerwony
jest super wygodny i zwrotny ,bardzo mi sie podoba . juz chetnie bym pojezdzila na spacerek
Czesc dziewczyny, ja kupiłam wózek taki jak na załączonej stronie i tez jestem z niego bardzo zadowolona http://www.bobowozki.com....&<osCsid> prowadzi się lekko i ma zwrotne koła przednie które można zablokować, i ogólnie jest ok.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-11-05, 15:38
widać, że ciężki. ja takiego nie mogę mieć, bo czekają mnie wędrówki na 3 piętro w górę i w dół.
a z "naszym" wózkiem się pokomplikowało. oprócz tego, że strasznie wkurzył nas facet ze sklepu, w którym chcieliśmy zamawiać, to Marcin dzwonił do producenta i się okazało, że gondola i nosidełko nie będą skompletowane, tzn. będą różnić się odcieniem. wiem, że razem tego wozić nie będę, ale jest torba. i jak torba będzie innego koloru niż nałożone na stelaż nosidełko, to znając siebie wiem, że będzie mnie to drażnić. i teraz nie wiem co zrobić jest jeszcze jeden model, który bardzo mi się podobał i muszę chyba do niego wrócić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum