Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 670 dni temu Posty: 227 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-26, 19:37
nikus napisał/a:
aniafull, ladny i solidny widac! A w tym samym kolorze co na fotce?
Nie wiem Ryba co mam w brzuszku,ogolnie podoba mi sie czerwony,wiec czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka bedzie czerwony;)
Dzis bylam na spacerze i widzialam duzo osob ma takie wlasnie wozki wiec chyba sa dobre;)
Wysłany: 2010-07-26, 21:30
wpisz w wyszukiwarkę : wózki rok po roku, lub wozki podwojne
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 587 dni temu Posty: 1304
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-02, 10:48
Oglądam wózeczki i sie zastanawiam między firmą baby merc a mikado. Jakie macie opinie? No i powiedzcie czy Wy kupujecie nowe wózki? Bo już sama nie wiem. Z jednej strony by się chciało wszystko nowe, a z drugiej ceny są kosmiczne
Firm nie znam, ale wózek radziłabym nowy. Oczywiście, jak się odświeży, dzidziusiowi wszystko jedno, ale pomyśl, że ty go będziesz pchała przed sobą wszędzie tam, gdzie się wybierzesz i to przez jakieś dwa, trzy lata, więc warto, by miał fajne parametry - lekki, zwrotny, na porządnych niezdartych kołach, niezbyt szeroki, itp. Ceny są wysokie, wiem. Mnie czeka zakup wózka dla rodzeństwa, więc tym bardziej się wykosztuję. Pomyślałam, że prędzej już zaoszczędzę na innych rzeczach. Popatrz na allegro, tam zwykle ceny są niższe a wózki nowe i to z gwarancją. Gdybyś chciała koniecznie sprawdzić własnoręcznie, możesz wypróbować wózek w zwykłym sklepie a zamówić taniej przez internet.
My mamy dwa wózki coneco - zwykły i parasolkę. Zwykły trochę dla mnie za ciężki, parasolka super. Dużo osób chwali chicco.
Ja tez trafilam na uzywana okazje. I w sumie to sie ciesze, bo jak bym nowy kupila za 1200, ktory planowalam, to teraz musialabym sprzedac go za duzo mniej. A ten i tak sprzedam za dobra cene. Jak mi sie uda, a juz jest wystawiony. Chce lekka spacerowke!!! Nie wielkie pompowane kola i ciezki stelaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum