Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 718 dni temu Posty: 2120 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-03, 11:45
po chodniku tylko podobno te skrętne koła łatwiej pokonują krawężniki.Zobaczymy w praniu jak to wygląda.Zamówie w 28tc, żeby go na sucho w domu potestować hihi ważne, że lekki i jest rączka w budce żeby za nią gondole nieść
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-06, 12:14
fajna bryka ja ostatnio trochę się zmartwiłam bo znalazłam opinie na temat mojego wózka, że firma nieznana, bedzie problem żeby sprzedać a i że kolorki ktoś naćpany wymysliał bo taka psrokacizna...oj ruszyło mnie kolor mi sie podoba, a sprzedać go nie mam zamiaru bo po co oddam pózniej dla potrzebującej jakiejś matki, oj dużo takich
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-06, 12:38
Kita, wózek super!!! oglądalismy taki sam!!!! już prawie byliśmy na niego zdecydowani, ale w sklepie pani pokazała prawie identyczny, ale sporo tańszy, no i wzieliśmy ten tańszy, zobaczymy co z tego będzie
jak przywieziemy to sie pochwale
ale Twój wózek naprawde PIERWSZA KLASA
Aniusia, wcale nie czytaj takich opinii Twój też fajowy a wózka nie kupuje się tylko pod kątem tego, żeby go potem łatwo sprzedać, jakies osioły pisały te opinie
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1284 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-09-06, 14:29
Ciesze sie, ze Wam sie podoba wozeczek , ja w sumie juz od samego poczatku bylam zdecydowana na niego, ale posluchalam paru opinii, wszystkie byly dobre, wiec w koncu kupilismy .
malami napisał/a:
oglądalismy taki sam!!!! już prawie byliśmy na niego zdecydowani, ale w sklepie pani pokazała prawie identyczny, ale sporo tańszy
no te wozki do najtanszych nie naleza , ale dostalismy rabat i fotelik tez taniej kupilismy, bo to z zeszlego roku, jest identyczny jak tegoroczne, ale tylko z dodatkiem szarego a nie niebieskiego tak jak wozek, ale akurat to nie bylo dla nas wazne.
motylek napisał/a:
co do nosidełka to nie podoba mi się że nie ma budki
Nastrój:
Wysłany: 2010-09-06, 18:40
mi się mój bardzo podoba i jest lekki 12kg to nie 16kg jak w tym który mieliśmy kupić...muszę tylko dokupić nosidełko już widziałam na allegro z usztywnianym dołem i fotelik taki do samochodu z daszkiem, osłonką na nózki i moskitierą.
Kupimy wózio na koniec miesiąca to będzie 28tc akurat, żeby jazdę na sucho potrenować hihi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum