Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-28, 14:04 Wróżba łańcuszkowa :))
Ostatnio koleznaka zrobiła mi wróżbę i powiem wam jak narazie wszystko sie sprawdziło. Kolezanka mówi że wszystkim osoba które zna i którym wróżbe robiono sie sprawdza . No i powiem wam że fakt potem w domu sobie robiłam i za kazdym razem tak samo mi wychodziło, dla picu zrobiłam jeszcze M. i wyszło mu tak samo- fajna zabawa
Potrzeba złoty łańcuszek, obrączka albo pierscionek zaręczynowy.
krążek zawieszamy na łańcuszku, wystawiamy lewą rękę otwartą dłonia do góry, obok dłoni spuszczamy łańcuszek, trzymając za 2 palce prawej dołoni i...
uspakajamy łańcuszek żeby sie nie ruszał. Jak jest spokojny to szybko 3 razy "zanurzamy" w powietrzu obok lewej dłoni i potem podstawiamy nad dłoń jak obrączka husta sie w przód i w tył to bedzie chłopak, jak kreci się dookoła (łańcuszek wiruje ) to dziewuszka, jak stoi to nic nie bedzie, czynnosc powtarzamy 3 razy no chyba że ktos chce miec więcej dzieci
mi wyszło chłopak, dziewczyna i koniec za trzecim razem stało!!! mojemu M. tak samo wyszło zobaczymy czy sie sprawdzi, jak narazie w 50% TAK
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 983 dni temu Posty: 269 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Zuzanka
Nastrój:
Wysłany: 2009-10-28, 15:06
motylek też kiedyś na imprezie koleżanka robiła mi taką wróżbę. Już nie pamiętam jak, ale oprócz wróżby z dziećmi, robiła mi też w ilu latach wyjdę za mąż. Wyszło mi, że w 24 i to się sprawdziło, bo ślub brałam w czerwcu a urodziny mam we wrześniu, więc jeszcze miałam 24latka . A dzieciaczków wyszła mi trójka! 2chłopaców i dziewczynka. I co najlepsze mojemu mężowi też tak wyszło!! Oby się sprawdziło, bo na dzidzie czekamy .
ja tez sobie ta wrózbe robiłam wyszła mi pierwsza dziewczynka a po tem pięciu chłopców;)mojemu mężowi tez tak wyszło:)w rodzinie robiłam i tez sie sprawdzało:)
a jak sie robi tą wróżbę "kiedy sie wyjdzie za mąż" kolezance chcialabym zrobić, napiszcie;)
Ostatnio zmieniony przez madzia 2010-02-25, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum