_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-11-25, 11:14
Też nie lubię zmian ale mam nadzieję, że będę pozytywnie zaskoczona i szybko się połapię
I choć są z wami, do was nie należą.
Madzia81, w sumie to nie dopytywalam wiem tylko, ze bdzie to calkiem inna wersja forum, bedzie dzialac pewnie inaczej i inaczej wygladac. No ale co, forum to forum, bedzie musialo funkcjonowac czytelnie inaczej sie nie da wiem tylko, ze my bedziemy mialy jakios inaczej dzialajace opcje do moderowania a ciekawe czy bedzie trudniej. Zobaczymy, ja sie ciesze bo lubie zmiany jak sa na lepsze
i nowym wygladem fajna kolorystyka forum tez nie pogardze. I emotkami tymi zaleglymi
snowy, cos slyszalam o listopadzie wiec moze na dniach.
Informacje: Wiek: 28 Dołączył 1725 dni temu Posty: 53
Profil: Imię: Piotrek
Wysłany: 2011-11-25, 13:39
Listopad odpada, niestety w realizacji mam jeszcze kilka innych projektow i jak to bywa.. niektore sie opozniaja, a finansowo az tak bogaty jeszcze nie jestem, zeby zaczynac 5 projektow jednoczesnie.
Podobnie jak na babskim, poprosze o ankiete gdzie ustalicie jakie polaczenie kolorow Was najbardziej bedzie satysfakcjonowac, na pewno ulatwi to prace naszemu grafikowi
Polaczenie kolorow, czyli np:
-czarno-zolty
-zielono-bialy itd
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 437 dni temu Posty: 2196
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-11-28, 15:48
na babskim tez bedzie zmieniony przeciez a poza tym fiolet z zielonym ladnie pasuje, mogly by byc pastelowe polaczenie fioletu lub lila z delikatnym zielonym slicznie
snowy, fajne polaczenie ja chcialam cos z jasnym niebieskim i jasniutkim rozem, albo niebieski-zolty, i cos tam jeszcze mowilam. aha, zielony i zolty. Wszystko w jasnych odcieniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum