Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-04-28, 20:32
wzory pieluch flanelowych, to u nas wzorki na pościeli
okrycie kąpielowe też lepsze to duże, ja miałam jedno małe i bardzo krótko używałam.
kocyk w sam raz kolorystycznie dla chłopaka
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 08:58
Ręczniki 2 - na wypadek, gdyby był wypadek, dzieciaki lubią sikać znienacka
Pieluch flanelowych mam 5 - służa teraz jako cienkie kocyki, tetrowych mama kupiła 20 - kilka służy jeszcze jako przytulanki, część jako szmatki. tetrowych mogłoby być mniej, ale i tak sie przydały, Zosia bardzo ulewała... a potem rozlewała i rozsypywała
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
motylek Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-04-29, 10:23
dokładnie ręczniki 2. flanelki 4 mam, tetrowych 30 teraz robią za szmatki do kurzu, podłogi itp. Trochę się zostało ale tetry będzie trzeba dokupić.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2118
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 10:39
Ręczniki 2
pieluchy flanelowe -5
tetrowe 20
Wysłany: 2010-04-29, 12:34
ja też mam 2 ręczniki, a mały już ma 2 latka i ciągle mamy 2 te same.nie ma co przepłacać.lepiej kupić na przykład lepsze buciki na pierwsze kroki itp. u nas wyprawka była skomponowana przede wszystkim z używanych rzeczy po znajomych.wyobraźcie sobie, ze mam tetrówki jeszcze z moich lat dzieciństwa.jak przyszła do nas położona, powiedziała na ich widok: gdzie Pani kupuje takie super mocne pieluchy? hehe.mówię wam, dzisiaj robią normalnie wielkie g.... zaraz się naciąga, rwie w praniu...
potem kupiliśmy tylko kosmetyki, ale też bez szału.tylko kilka sprawdzonych pozycji tj. krem na odparzenia weleda, balsam na dobranoc penaten, oliwka bambino i do buzi też bambino, żel do ciała penaten.nic więcej.
pieluszki polecam nawet te z biedronki.dają radę:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 2639 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-06, 12:23
Dzisiaj przyszła pościel do wózka i do łóżeczka z kubusiem puchatkiem. Normalnie się w niej zakochałam
Już niedużo mi został o w zakupach. Musze dorwać pieluszki, ze dwa ręczniki, wanienkę, kilka prześcieradeł, no i kosmetyki, ale to już chyba na końcu. No i oczywiście wózek. Cieszę się, że tak gładko na razie idzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum