Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 2639 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-06, 17:16
Coś pokombinowałam i się dało
Do wózia taki wzór w kolorze niebieskim:
Do łóżeczka zestaw z tym wzorem w kolorze także niebieskim:
Ja mam zestaw z pościelą, ochraniaczem i baldachimem, a całość wygląda mniej więcej tak:
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 2639 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-07, 09:20
Dzięki dziewczyny
Właśnie się zastanawiam czy dwa komplety pościeli do łóżeczka wystarczą, czy może kupić jeszcze jakiś jeden? Zestawy z baldachimem są dość drogie
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 807 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-07, 09:35
Bardzo ładny komplecik.
Wiesz, ja bym tylko dokupiłam prześcieradełko. Też mam dwa komplety pościeli, ale prześcieradła 4. Mam nadzieję, że starczy, ale... w praniu się okaże.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-07, 10:12
Dokładnie - prześcieradeł warto mieć więcej, one się najczęściej brudzą A pod kolor pościeli znajdziesz
Podusi nie będziesz używać na początku wcale, a zamiast kołderki w razie wpadki możesz dać kocyk, baldachimu nie trzeba tak często prać, a jedynie trzepać z kurzu
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
LeeLoo Gość
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-05-07, 11:54
No prześcieradła faktycznie planuję kupić ze 3-4, wiadomo, że coś może przecieknąć czy jakieś inne ekscesy. A z tą podusią to sama nie wiem. Widzę, że znajomi podkładają dziecku podusię, a gdzieniegdzie czytam, że po 3 miesiącu dopiero
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum