Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-31, 15:17
Ja się nie musiałam męczyć bo mi mleko ciurkiem leciało Wiadomo że na początku troszkę bolało ale mogłam to kontrolować i przestawałam ściągać.
Co do niani to dla świętego spokoju męża możecie kupić
Ja jeszcze kiedyś myślałam nad kupnem monitoru oddechu . I jak będę miała drugie dziecko to pewnie kupie.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-17, 17:09
alexa87 widzę że u ciebie to prawie wszystko gotowe , a ja dopiero zaczynam szykowac wyprawkę. W sumie to mi tylko ciuszki odpadaja- tych mam pod dostatkiem, no może jeszcze jakiś ciepły kombinezon i ciepła czapa na spacerki.
Swoją drogą temat super zwsze rady innych sie przydadzą!!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-17, 20:19
no wlasnie ja tez mam mnostwo tych ciuszkow hehe nie wiem gdzie je klasc juz ja wlasnie jeszcze nad niania elektroniczna sie zastanawiam i laktator musze chyba kupic
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 23:39
a ja myślę i myślę nad tym przewijakiem. dziewczyny, kupujecie? długo dziecko na nim będzie można przewijać? bo jak zacznie siadać, to chyba już się nie sprawdzi?
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-30, 13:17
ja nie miałam żadnego przewijaka nawet o nim nie pomyślałam . Miałam kupione podkłady po przewijania kładłam na łóżku i przebierałam . A taki przewijak jest chyba dobry do momentu jak dziecko nie zacznie się obkręcać z plecków na brzuszek .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-31, 21:15
No wlasnie , dlatego dla mnie odpada przewijanie na lozku , zwlaszcza na poczatku , po porodzie , bo potem nie bedzie tu juz chyba taki problem..Tak sobie wymyslilam ze kupie ten przewijak na lozeczko kladziony i bede na tym przewijac . Gdybym miala wiecej miejsca kupilabym szafke przewijak i jak dziecko juz by wyroslo uzywala jako szafke.
Ja pamiętam, że jak moje dzieci były małe , to nie stosowałam przewijaków. Wolałam łóżeczko z regulacją "poziomu". Bo przewijaki są fajne, ale dzieciątko szybko rośnie, więc dłudo nie posłuży.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-09-11, 17:56
kasia4 napisał/a:
przewijaki są fajne, ale dzieciątko szybko rośnie, więc dłudo nie posłuży.
ale mimo to zdecydowałam się kupić. posłuży najpierw przy pierwszym dziecku, potem przy drugim, potem siostra z niego skorzysta, więc posłuży kilku dzieciaczkom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum