Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-25, 10:35
Ja przy Grzeniu i Marysiu najpierw kupiłam Pampersy ( Mini )i używałam ich w szpitalu jaki potem w domu ich używałam teraz nasza Marysia na pupie nosi Midi oj dużo tych rozmiarów jest czasem pogubić się można
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-04-18, 12:50
Wypowiedzcie się co kupić, zwykłą gruszkę do nosa czy fridę?? Wcześniej zamówiłam (w tej paczce co nie pszyszła) zwykłą gruszkę. Ale może lepsze są te aspiratorki do nosa? A używałyscie psiukaczy do nosa? Żeby się lepiej dziecku oddychało??
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Luka, nie wiem co Ci poradzić. Ja kupiłam zwykłą gruszę do nosa i tylko raz ją użyłam. Baśka nie miała jeszcze jakiegoś strasznego kataru ( i oby tak pozostało), ale wiem,że dziewczyny chwalą sobie fridę.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1938 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-18, 13:30
Luka ja też kupiłam gruszke i u mnie się nie sprawdziła, przy pierwszym użyciu nic nie mogłam nią zdziałać i pojechałam do apteki po Fridę i jest rewelacyjna, zawsze małej przed odciaganiem psikam wodą morską żeby lepiej schodziło a jak miała duży katarek lekarz przepisał jeszcze krople Nasivin Soft
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-18, 13:43
Luka napisał/a:
Wypowiedzcie się co kupić, zwykłą gruszkę do nosa czy fridę?? Wcześniej zamówiłam (w tej paczce co nie pszyszła) zwykłą gruszkę. Ale może lepsze są te aspiratorki do nosa? A używałyscie psiukaczy do nosa? Żeby się lepiej dziecku oddychało??
Kochana ja przy Grzesiu używałam gruszki przy Marysi również i bardzo mi się przydała i na pewno przy Adasiu również będę używać choć słyszałam że ta frida bardzo pożyteczna jest moja siostra cioteczna używała takiej fridy i bardzo ją zachwalała
ja kupie gruszke a jakby źle sie uzywało to fride
co do pampkow - mam numer 3 - od kolezanki ( 2 duze opakowania ), ale to jeszcze czas. Kupiłam sobie Pampersy 1 , jedno opakowanie. Nie wiem czy dokupic jeszcze jedno opakowanie jedynek czy moze juz dwojki
Czy moze poczekac z kupnem drugiej paki i zobaczymy jakie beda potrzebne
LadyBlack, wstrzymaj się z kupnem 1. Masz jedno opakowanie i to na razie wystarczy. Niektóre dzieci czasami zaczynają od 2, a po co nie potrzebnie tracić pieniądze. Zawsze zdążysz kupić .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum