Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 436 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2012-02-02, 21:22
Luka, boski brzuszek zgrabnituki i pięknie ciążowy to moja ulubiona wielkość brzucha jest super
a tak na marginesie to nie dziwie się, że przestałaś sie mieścić w staniki nad brzuchem też poszłaś mocno do przodu
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 778 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-03, 10:09
Luka brzuszek rewelacyjny. Taki w sam raz. A widać już bardzo, że to ciążowy.
Rośnijcie zdrowo a napis rewelacyjny. Mogę na pw linka poprosić ?
Może małej nad łóżeczkiem przyczepię.
Informacje: Dołączyła 424 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-03, 10:51
matko ale śliczny brzuszek strasznie ci zazdroszcze zgrabniutka piłeczka i widac że ciążowy hormony mi biją do głowy to już więcej lepiej nie pisze bo zaraz się popłacze że ja takiego jeszcze nie mam naprawde strasznie ci zazdroszcze
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-03, 12:20
Ewelcia oj tak rozpieszcza i to bardzo, kochany jest
Biedronko już się go na pewno nie wyprę, z resztą jestem z niego ogromnie dumna i chętnie prezentuje swój stan Linka do literek za chwilkę podeślę.
Angela i Tobie wyskoczy. Widocznie masz drobniejszą budowę ciała. Nie przejmuj się. Ja uwielbiam swój brzuszek ale obawiam się, że jeśli będzie rósł w takim tempie to w końcu pojawią mi się rozstępy. Smaruję go czym się da ale na piersiach to nie pomogło więc...
Miło, że mój brzuszek Wam się podoba.
My dopiero niedawno wstałyśmy. Odsypiałyśmy nockę. Szczęśliwa jestem, że nigdzie nie muszę się ruszać. Mój kolega z działu też postanowił zajść w ciąże tak mi zazdrości Życzę mu powodzenia.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum