Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-04, 13:12
Ale sie tu dzieje
Po pierwsze sliczny brzuszek Juz nie ukryjesz lokatorki
Literki na komode przeslodkie Wszystko takie kolorowe i radosne, bardzo mi sie podoba
Informacje: Dołączyła 424 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-04, 17:22
kochanie1305199 napisał/a:
No no z tygodnia na tydzień bedzie jeszcze większy. Nie wiem czy ta piżamka to starczy do porodu
oj coś czuje że tak piżamka do końca ciązy nie wytrzyma wkońcu musi mamusi być też wygodnie ale to bardzo miły gest z strony męża widac że dba o swoje dziewczynki
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 18:54
Oj macie rację. Piżamka na pewno nie starczy do porodu Mąż ma szansę się jeszcze wykazać Na pewno później do karmienia będzie fajna.
Kashira nie ukryję. Nawet w kurtce zimowej już trochę widać.
Dzisiaj moja kruszyna całą noc nie spała. Usnęłam o 3 a o 5 już się obudziłam. Myślicie, że to normalne, że ona tak się dużo rusza? Mam wrażenie, że śpi mniej niż się rusza. A chyba odwrotnie powinno być?? Chyba, że ona i przez sen fika???
Chrześnica już czuła kopniaczki W szoku była. I pojawiają się pierwsze oznaki zazdrości. Do tej pory była jedynym "dzidziusiem" w rodzinie
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-05, 20:18
Spoko Luka ciesz się ruchami. Ich nigdy nie jest za wiele.
Nie wiem czy u innych dziewczyn to się sprawdza, ale u nas akurat tak.
Zaraz po porodzie Wiki miał taki sam rytm dnia i nocy jak w brzuszku.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 10:39
Luka napisał/a:
Dzisiaj moja kruszyna całą noc nie spała. Usnęłam o 3 a o 5 już się obudziłam. Myślicie, że to normalne, że ona tak się dużo rusza? Mam wrażenie, że śpi mniej niż się rusza. A chyba odwrotnie powinno być?? Chyba, że ona i przez sen fika???
I ja wczoraj też noc nie przespałam bo nasz Adaś figle robił dopiero nad ranem usnęłam nie dobry nas psotnik Moja Marysia tak samo ruszała się i to niesamowicie strasznie się kręciła Grześ także ruszał się jak szalony jedynie Adaś jakiś spokojny jest
Wysłany: 2012-02-06, 11:31
Eee jednak moja kruszyna jeszcze sobie nie wyrobiła rytmu dnia i nocy bo dzisiaj całą noc spała. A przynajmniej siedziała cicho Może odsypiała wczorajszą nockę. Jak ja.
Iwonaryki, dobrze, że dzieciaczki się różnią. Inaczej miałabyś z nimi nudno w domciu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 11:46
Luka, u mnie bylo podobnie. Mały w brzuchu cały czas fikal Pod koniec ciazy sie uspokoil bo miejsca juz nie mial Wydaje mi sie ze w czasie snu dziecko tez sie rusza i mozna poczuc ruchy
I nie tyle z rytmem dnia i nocy u nas sie sprawdzilo, ale wlasnie temperament - jak fikał w brzuchu tak teraz ani sekundy nie usiedzi spokojnie
Wysłany: 2012-02-06, 11:55
Kashira a ja myślałam, że będę mieć spokojne dziecko Ona już od rana dzisiaj rozrabia. Mała akrobatka W jednej chwili kopie po lewej a dosłownie za chwilę czuję ją po prawej lub na środku. Jakby biegała dosłownie. A może to chłopak I gra w piłę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum