Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-02-06, 20:29
Madzia81 to faktycznie prawie identyczne brzucholki mamy
Jestem ciekawa jak to będzie u nas z porodami.. Maj, czerwiec i lipiec będą bardzo dzieciaczkowe
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Dołączyła 424 dni temu Posty: 1015 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Angelika
Im. dziecka: Matylda
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-08, 11:20
Kopniaczki są fajne miłe uczucie chociasz wiadomo że wszystko jest wporządku gorzej jak nie daje o sobie znać przez cały dzień wtedy człowiek się zastanawia czy wszystko jest ok
Wysłany: 2012-02-09, 18:10
Sabinko dziękuję
My już po wizycie.
Moja dziewczynka jest zdrowa Niestety nie pochwalę się żadnym zdjęciem bo mamy same fotki z pomiarami. Główki, serduszka, mózgu, żołądka itp. Ale wszystko jest prawidłowe.
Moja Perełeczka waży 603g w 23 tygodniu ciąży.
Termin porodu z USG nam się przesunął z 13 czerwca na 9 czerwca. Czyli zrównał się z terminem z miesiączki.
I nieskromnie muszę się pochwalić, że moje dziecko jest śliczne. Ma idealny nosek i usteczka i przepiękny profil Stópki to chyba nie we mnie bo też idealne Prędzej w tatusia.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-09, 18:38
Luka napisał/a:
My już po wizycie.
Moja dziewczynka jest zdrowa Niestety nie pochwalę się żadnym zdjęciem bo mamy same fotki z pomiarami. Główki, serduszka, mózgu, żołądka itp. Ale wszystko jest prawidłowe.
Ja mam tak samo na danym USG Ale najważniejsze że wasza córeczka rośnie zdrowo i że nadal jest kobietką
Luka napisał/a:
Moja Perełeczka waży 603g w 23 tygodniu ciąży.
E e ładna waga
Luka napisał/a:
Termin porodu z USG nam się przesunął z 13 czerwca na 9 czerwca. Czyli zrównał się z terminem z miesiączki.
A z tymi terminami to wiesz różnie bywa możesz urodzić dokładnie o terminie albo zarówna jaki po Mi w każdym razie w moich obydwu ciążach jaki poradach żaden termin się nie wpasował
Luka napisał/a:
I nieskromnie muszę się pochwalić, że moje dziecko jest śliczne. Ma idealny nosek i usteczka i przepiękny profil Stópki to chyba nie we mnie bo też idealne Prędzej w tatusia.
Jak każda malutka istotka jest śliczniutka kochaniutka i w ogóle same słodkości
Wysłany: 2012-02-09, 19:59
Mam zwykłe czarno-biale, ze zwykłego usg nie wiem czy to są 3d na pewno nie 4d
Na poprzedniej wizycie nie dostałam zdjęć. I chyba już takiego szczegółowego usg nie będzie. Tylko pomiar tętna i czy wszystko ok. Ale pewności nie mam. Chyba, że 4d. Z filmem i zdjęciami. Dzisiejsze usg trwało ponad 30min
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-09, 21:01
Luka, wspaniale ze z corcia wszystko w porzadku Oby tak dalej Poki co niech harcuje bo potem jak bedzie malo miejsca to nie bedzie jak
Oj, ja tez tesknie za kopniakami Malego (teraz za to szczypie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum