Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-10-27, 13:05 Wyśnione Szczęście
Po 13 miesiącach oczekiwania zobaczyliśmy II wymarzone kreseczki
Cykl, w którym się udało był najcięższym, ze wszystkich. Ciągle chodziłam zestresowana i podłamana. Przerażała mnie wizja zbliżającego się HSG i ewentualnej laparoskopii. W pracy również dużo stresów ponieważ goniły nas terminy i Szef. Wytchnienie i chwilę spokoju dodawał jedynie kocyk, który zaczęłam haftować dla swojego dziecka.... bo przecież kiedyś musiało się udać.
W 11, 12 i 13 wyższej robiłam testy, które wychodziły negatywne. Załamana poszłam na imprezę i wypiłam 3 drinki W niedzielę @ nie nadeszła, w poniedziałek nadal jej nie było a temperatura utrzymywała się na wysokim poziomie. We wtorek byłam już pewna, że @ nie przyjdzie. Test zrobiony wieczorem potwierdził moje przypuszczenia.
Radość trwała krótko bo tylko tydzień... Do USG, na którym lekarz wykrył liczne krwiaki, które zagrażały naszej Perełce. Lekarz był bardzo pesymistycznie nastawiony, więc i ja nie miałam już nadziei, że ciąża się utrzyma...
Ale mijają kolejne tygodnie a my nie plamimy i brzuch nie boli.. Mdłości dokuczają a ja odzyskuję wiarę, że będzie dobrze Mam nadzieję, że USG 10 listopada przyniesie już tylko dobre wiadomości
wykres1.png wykresik :) cieszę się, że znowu zaczęłam mierzyć temp. cudowna pamiątka
Plik ściągnięto 21 raz(y) 35,15 KB
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 778 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-27, 13:42
Luka bardzo się cieszę, że się udało !!
I trzymam kciuki aby wasza Perełka mocno się trzymała maminego brzuszka
Najważniejsze, że nie plamicie i że czujesz się lepiej, no i życzę aby wasze obawy z dnia na dzień się zmniejszały
No i rośnijcie zdrowo !!
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-10-27, 14:48
dzięki dziewczyny
Teraz jestem ciekawa co mi w brzuszku siedzi Dla dziewczynki nie mamy zupełnie pomysłu na imię Laurel specu od planowania płci, patrząc na mój wykres co obstawiasz??
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 746 dni temu Posty: 1451
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-27, 15:05
Luka, jeszcze raz serdecznie gratuluję i mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządeczku. Dużo zdrówka dla Ciebie i Kruszynki i samych dobrych wiadomości
Gratuluje kolejny raz i wierzę że wszystko już teraz będzie dobrze!
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-27, 16:56
I na same dobre wieści czekamy
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum