Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-02-18, 22:38
Moj Dawis to sie z pelna czuprynka urodzil,wloski byly geste i kruczoczarne i nie wytarly sie,a te ktore rosly byly o wiele jasniejsze i tak przez jakis czas mialam dziecko z pasemkami,a po pierwszym ciachaniu moj czarnulek zostal szatynem
EDIT: glos oddany
Ostatnio zmieniony przez angik1683 2011-02-18, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-19, 13:18
U nas czupryna była. Jedna z najbujniejszych na oddziale i było wielkie zaskoczenie, że taki czarny. Oczywiście włoski się wytarły, ale od razu rosną nowe, też czarne
I choć są z wami, do was nie należą.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-16, 22:57
ja mam dwóch kudłaczy
Natu czarne gęste włosy i przemianował się na blondyna, włoski się nie wycierały, tylko stopniowo gęstniały, pojawiały się nowe. Teraz ma tyle że hej!!!
Ali ta sama historia głowa cała czarna ale juz jaśnieją- też stawiam na blond - po mamusi
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 551 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-03-17, 10:39
motylku nie scinasz Natkowi? U mojej kolezanki synek(1.5roku)ma cudne długie włoski wygląda jak aniałek
Ja Tomkowi chyba nie bede ścinać jak bedzie miał proste a jak pojdzie w mamusie i mu sie szopka zrobi to na krotko hehe:)
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-17, 10:42
no teraz już ścinam w lato strasznie się męczył, on ma bardzo gęste włosy i wciąż mokry latał,kitki mu przeciez nie zrobię no i buzia gineła przy tej lwiej szopie ale sweg czasu miał do ramion.
Alankowi tez zapuścimy dopuki nie będą przeszkadzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum