Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-31, 22:12
Zośka dała sobie pomerdać palcem w dzióbie - dolne piątki mamy już tuz-tuż pod dziąsłem, już bledziutkie na krawędziach jest; górne też już czuć.
Gryzaki wróciły do łask
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 15:17
moj Macius ma juz 2 zabki. przed swietami wyszedl mu pierwszy a miesiac pozniej drugi. przy pierwszym byl marudny przez 3 dni, 2 razy poszedl pozniej spac niz zweykle - o 1 potem po 3 a tak poza tym to ok. przy drugim zabku bylo gorzej - w ogole nie umial spac w nocy budzil sie co pol godziny zeby potem przez kolejne pol godziny-godzine nie spac i znow zasnac na pol godziny, bardzo marudny, placzliwy, nosilismy na zmiane na rekach, moze 2 x w ciagu dnia mial polgodzinna chwile ze sie bawil sam. no ale przeszlo i potem juz bylo ok, a teraz te 2 zabki juz takie duze sa ladnie widac jak sie usmiecha
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-25, 01:29
jejku rewelacja, wlasnie zauwazylismy ze jest juz 3ci zabek wyrzniety i idzie 4 juz prawie sie przebil! :o jestem w szoku ze tak gladko poszlo, no ostatnio byl troszke marudny i wczoraj za nic nie chcial zasnac i troche mial cieple czolko ale tak poza tym to nic sie nie dzialo! a myslalam ze beda nieprzespane noce jak ostatnio
cieszymy sie bardzo.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 568 dni temu Posty: 16
Profil: Im. dziecka: Igor Paweł
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-21, 10:35
Mam pytanie, synek ma 8 miesiecy wychodza mu kolejne zabki ma juz 2 - czy w okresie zabkowania kupka moze byc inna i byc jej wiecej w ciagu dnia, to nie biegunka raczej cos w stylu zatwardzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum