Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-12, 22:47
:) napisał/a:
Młody ślinił się niemiłosiernie od 4 miesiąca
to tak jak i u nas,a pierwszy zabek pojawila sie jak maly skonczyl 11 miesiecy.
A ile Alu juz Smok ma zabkow? Wszystkie juz wyszly (nie moiwe o 5tkach,bo te to pozniej)?
My mamy juz gorne i dolne 1,2 i 4, a teraz ida 3ki. Wszystkie ida parami i przy kazdym zabkowaniu mamy chorobsko jakies,ale tym razem byla masakra,a dopiero ida dolne 3ki i nawet ich jeszcze nie widac - az sie boje gornych
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 923 dni temu Posty: 2167
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-14, 10:09
teraz wszystko co się da ląduje w buzi, przeważnie zabawki, szmatki ulubione ale gryzaka nie chce,mimo, że jej podtrzymuję, wypluwa, no i smok jest bee również
sprawdziłam u julki, pierwszy ząbek wyskoczył dokładnie 20 stycznia 2007 roku w wieku 5 miesięcy, następny 3 miesiace później
Czy Wasze dzieci gorączkują przy ząbkowaniu. U nas jak szły dolne czwórki to była jakaś tragedia. Mały miał temperaturę aż do 40stopni i to dostał ją nagle.. w momencie. On generalnie mało mi gorączkuje a tutaj go rozłożyło na całego. Od razu dałam mu przeciwgorączkowy Nurofen w szopkach bodajże 125mg. Później po 6h dałam kolejny. na szczęście wszystko szybko przeszło. ale ząbkowanie pamiętam tragiczne..
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-19, 22:58
mamuska, u nas ostatni tez byla goraczka 39.2 i ciezko bylo ja czymkowliek zbic i podobnie jak u ciebie,malego rozlozylo na lopatki. U nas z tym zabkowaniem nieciekawie,bo co zabek to choroba jak do tej pory i ponoc ja i moj brat przechodzilismy przez zabkowanie tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum