Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2008-10-29, 19:55
a ja nie mogę się oprzeć od jakieś czasu słodyczom. może nie pochłaniam ich w ogromnej ilości, ale regularnie, codziennie. jak nie zjem choć kawałka czekolady czy cukierka, to mi czegoś brakuje.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1533 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 12:14
Madzia81 napisał/a:
a ja nie mogę się oprzeć od jakieś czasu słodyczom. może nie pochłaniam ich w ogromnej ilości, ale regularnie, codziennie. jak nie zjem choć kawałka czekolady czy cukierka, to mi czegoś brakuje.
Madzia, ja też tak miałam i niestety zostało mi to do dziś
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-19, 08:02
mnie po szpitalu przyszla ochota na kwasne i slodkie i to bylo cos co jadlam, a jak wczoraj poszlam do gina to mi powiedziala ze mam tego nie jesc ja i tak prawie nic nie jem. ale nie zamierzam sie stosowac
No to chociaz tyle, z epozostałe wyniki w normie. Jakoś przetrwasz te najgorsze chwile, tylko szkoda że tak fatalnie znosisz ciązę, bo szkołę mozesz zawalić. Ale wierzę, ze dasz radę, trzymam kciuki za maturę.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-20, 10:04
nie, szkoly nie zawale bo szczerze mowiac idzie mi duzo lepiej teraz niz w zeszlym roku
tylko o mature troche sie martwie, bede zdawac w pozniejszym terminie, ale czy zdam - to sie okaze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum