Album Szukaj   FAQRejestracja  FAQProfil   FAQZaloguj FAQZaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Tytuł: Zachcianki
Autor Wiadomość
majeczka02 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 19:48   

Dziewczyny pamiętacie może na co miałyście największą ochotę w początkach ciązy...??

[ Dodano: 2007-12-06, 20:04 ]
chodzi mi o jedzonko...ale możecie rozwinąć temat ...jak miałyście na coś jeszcze ochotę;-)

smerfetkahh 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 22:11   

Ja przez pierwsze 4miesiace jadlam ogorki kiszone,nektarynki i cukierki kwasne z marmoladka w srodku :-P
Okolo pietego miesiaca jadlam co popadnie duzoooo slodyczy i pomaranczy,dlatego tez tyle przytylam.
w piatym miesiacu bardzo chcialo mi sie kochac :-P moglam to robic kilka razy dziennie :oops:

Izabela 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 10:39   

ogórek kiszony, kapusta kiszona mniam. I mandarynki.

Słodkości również, a normalnie nigdy nie jem, z tego powodu wczoraj mierzyłam spodnie rozm.L i były za małeeeeeeeeeeeeee <placze>

Magdaru 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 17:58   Zachcianki

widzę, że taki temat chyba się przyda, bo zaczynacie coś o tym pisać w innym ;-)
więc tutaj wypisujcie kobietki na co macie lub miałyście ochotę w ciąży :-D

kasia1980 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-08, 10:39   

ja w pierwszych tygodniach jadłam szpinak :-P a w sumie nie lubie szpinaku :shock: ale nie umiałam się powstrzymać, przyrządzałam sobie mrożony na patelni z twarożkiem <hmm> ale jakoś tak specjalnie gust żywieniowy mi się nie zmienił :-D

Poznanianka24 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-12-19, 18:17   

majeczka02 napisał/a:
Dziewczyny pamiętacie może na co miałyście największą ochotę w początkach ciązy...??

[ Dodano: 2007-12-06, 20:04 ]
chodzi mi o jedzonko...ale możecie rozwinąć temat ...jak miałyście na coś jeszcze ochotę;-)

ja przez pierwsze 3 miesiące nie mogłam nic przełknąć jedyne co dawałam rade wziąść do ust to były nektarynki :oops: i miałam ich po 5 kg w lodówce ale i tak po wszytkim wymiotowałam nawet po tych nektarynkach :-( i najpierw chudłam zamiast tyć w 4 miesiącu już mogłam więcej jeść ale i tak do konca ciąży męczyły mnie wymioty a ochoty specjalnie na nic nie miałam choć juz nie pamiętam :roll:

Aneta 

Informacje:

Profil:
Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik
Wysłany: 2008-04-28, 19:00   

Ja nie mialam specjalnych zachcianek, jadłam więcej i może miałam większy apetyt na jabłka :-)

Odpowiedz do tematu