Ja przez pierwsze 4miesiace jadlam ogorki kiszone,nektarynki i cukierki kwasne z marmoladka w srodku
Okolo pietego miesiaca jadlam co popadnie duzoooo slodyczy i pomaranczy,dlatego tez tyle przytylam.
w piatym miesiacu bardzo chcialo mi sie kochac moglam to robic kilka razy dziennie
ja w pierwszych tygodniach jadłam szpinak a w sumie nie lubie szpinaku ale nie umiałam się powstrzymać, przyrządzałam sobie mrożony na patelni z twarożkiem ale jakoś tak specjalnie gust żywieniowy mi się nie zmienił
Dziewczyny pamiętacie może na co miałyście największą ochotę w początkach ciązy...??
[ Dodano: 2007-12-06, 20:04 ]
chodzi mi o jedzonko...ale możecie rozwinąć temat ...jak miałyście na coś jeszcze ochotę;-)
ja przez pierwsze 3 miesiące nie mogłam nic przełknąć jedyne co dawałam rade wziąść do ust to były nektarynki i miałam ich po 5 kg w lodówce ale i tak po wszytkim wymiotowałam nawet po tych nektarynkach i najpierw chudłam zamiast tyć w 4 miesiącu już mogłam więcej jeść ale i tak do konca ciąży męczyły mnie wymioty a ochoty specjalnie na nic nie miałam choć juz nie pamiętam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum