Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-24, 16:31
Kiedyś zawsze wolałam Boże narodzenie, bo tylko wtedy dostawałam prezenty. Zając u mnie nie chodził niestety
Którą porę roku lubisz najbardziej i dlaczego?
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-03-27, 13:36
lato: najfajniejsze w nim jest to, że mam 2 miesiące wakacji poza tym ja z tych ciepłolubnych, więc pogoda mi bardzo pasuje no i zawsze jakiś wyjazd z miasta
których obowiązków domowych nie lubisz najbardziej i dlaczego?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 814 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-19, 08:39
Jeżeli zostaje sama to mne kartki, rzucam poduszkami, żeby odreagowac i później spojrzeć z innej strony na powód moich nerwów.
siedzisz w autobusie, boli cię brzuch i ogolnie źle się czujesz, zajmujesz jedyne wolne miejsce, a na kolejnym przysztanku wchodzi taka grupka mocherów i wpatrują się w ciebie, co robisz, ustepujesz miejsca czy siedzisz dalej?
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Najpierw rozmawiam ze swoją połówką i wspólnie ustalamy co zrobię
Jesteś na imperzie, na którą przychodzi osoba, której bardzo nie lubisz. Co robisz? Dobrą minę do złej gry, zachowujesz się obojętnie czy wychodzisz, a może coś innego?
Profil:
Wysłany: 2010-11-18, 21:32
hmmmm.....wiara w to, że mam cudownego męża, który nigdy mnie nie oszuka, nie zawiedzie, na którego będę mogła zawsze liczyć...tak, w to wierzę i to jest dla mnie b. ważne.
wierzę też, że tam na górze jest ktoś, kto się nami opiekuje i to też jest dla mnie ważne.
Profil:
Wysłany: 2010-11-19, 12:47
nie ma u nas takich sytuacji. M. nie ma kontaktu ze swoimi byłymi. ale gdyby tak się stało, to na pewno byłabym zazdrosna i chciała szybko uciąć to narzucanie się.
ooo, to pytanie w temacie: czy jesteś zazdrosna o swojego faceta i jeśli tak, to w jakich sytuacjach?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 779 dni temu Posty: 1710 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-19, 18:06
Nie jestem nigdy zazdrosna, gdyż mój T. nie ma żadnej koleżanki dlatego nawet nie ma takich sytuacji w których bym o tym pomyślała Poza tym zaufanie...
Widzisz, że przyjaciel Twojego męża/partnera ma na niego niekorzystny wpływ. Chcesz z nim pogadać na ten temat. Od czego zaczynasz rozmowę ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum