Zależy ilu letniemu dziecku, ale to pierwsze uświadomienie zapewne, polegać będzie na opowieści, że dziecko rodzi się, kiedy dwoje ludzi bardzo się kocha, przytula i w brzuszku kobiety zaczyna rosnąć dzidziuś.
W dniu w którym na teście widzisz 2 kreski, mąż po powrocie z pracy informuję Cię, że będzie miał dziecko z inną kobietą... Co robisz?
dniu w którym na teście widzisz 2 kreski, mąż po powrocie z pracy informuję Cię, że będzie miał dziecko z inną kobietą... Co robisz
mowie mu,. ze jest nas dwie a potem pytam czy potrzebuje mojej pomocy przy pakowaniu
lekarz na usg widzi trzy kruszynki i mowi, ze bedziesz miec problem z donoszeniem ciazy i proponuje "redukcje " dwojki dla twojego zdrowia < przyjmijmy , ze tak wolno > ???
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-18, 18:09
nie zgadzam się, bo jak wybrać???? na jakiej podstawie i zasadzie zabic dwoje moich dzieci??? leże grzecznie jak placek całą ciąże i staram się zrobić wszystko, żeby maluchy zostały w brzuszku jak najdłużej
jesteście szczęśliwa rodziną, dom, ogród, pies, drzewo, dwójka dzieci
pewnego dnia ktoś puka do drzwi, otwierasz i okazuje się, ze dziecko twojego męża, jednak z czasu zanim byliście razem i o którym nie wiedział
jak się zachowujesz??
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 436 dni temu Posty: 544
Profil:
Wysłany: 2011-04-11, 15:27
Laurel napisał/a:
Czy w późnym wieku, poszłabyś na kompromis ze swoim ideałem mężczyzny, by zdązyć wyjść za mąż i urodzić dziecko?
Nie. Mało brakowało a zrobiłabym coś takiego sądząc, że wymyśliłam sobie jakiś ideał, ktory nie ma prawa istnieć a życie jest życiem a nie bajką i trzeba brać co dają, uniesień nie ma, alechociaż nie pije i nie bije na szczęście w porę pojawił się ten, który miał nie istnieć a jest i uratował mnie przed tą życiową pomyłką
Jak wyglądał Twój pierwszy raz?
_________________ "...I'm lucky I'm in love with my best friend..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum