Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-25, 22:20
zaaaaaaaaa brak mi kontaktu z ludźmi... jako mamie, jako żona to tęsknie za tym że M. śię nie stara o mnie, tzn nie ma randek, kwiatków, prezencików bez powodu . Faceci myślą że jak już jest baba, to nie trzeba o nia zabiegać
co cisie w sobie najbardziej podoba - fizyczne i psychiczne cechy???
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 750 dni temu Posty: 433 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Małgorzata
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 13:06
fizycznie...hmm wąska talia, biust, oczy i włosy
psychicznie...najbardziej chyba optymizm, szczególnie w trudnych sprawach i to że potrafię się dużo śmiać też z samej siebie
kto pierwszy powiedział "kocham Cie" w waszym związku??:)
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-06, 18:54
Chamstwo i taki udawany lans, jak dresy które puszczają sobie muzykę z komorki i myślą, że są fajni.
A tak z życia "rodzinnego" to gdy Dominik ( mój narzeczony) nie dotrzymuje obietnic ( np. o której godzinie wróci do domu).
Czy w trakcie seksu wyobrażasz sobie kogoś innego na miejscu swojego partnera/partnerki? Jak tak, to kogo?
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-11, 09:49
W sumie to nie owszem czasem sprawił mi przykrość, czy rozczarował, ale zawsze był i jest kiedy go potrzebuje, daje mi wsparcie tak jak tylko umie najlepiej i wiem że nie pozwoli mnie skrzywdzić. Ale mu na słodziłam.
Czy zawiodłaś się kiedyś na swojej mamie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum