Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1315 dni temu Posty: 1831
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-06-09, 12:15
madzia, my tez stosowalismy ta "metode" i jak wiesz miala byc dziewczynka,a wyszedl chlopczyk wiec nie ma metody ktora by w 100% sie sprawdzala. Szalejta kiedy macie ochote i nie myslcie za duzo o tym. Co ma byc to bedzie,napewno bedzie kochane
my celowaliśmy w chłopaka (tzn ja, Miska nie wtajemniczyłam w plan ), i wyszedł Szymuś. Ale prawda jest taka, ze to zapewne zbieg okoliczności. Jakby planowanie płci było takie proste to świat wygladałby inaczej niz wygląda
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 860 dni temu Posty: 4 Skąd: Brzeg
Profil: Im. dziecka: Ariadna
Wysłany: 2009-10-02, 14:34
ja wiedzialam ze bedzie corcia, bo przed owulacji sie okkchalismy, a nie kotrzy moich znajomych gadali ze bede miala synka, poniewaz ciagle jadlam kwasnych eh dla mnie glupota o tym diecie slodko a kwasnym, ja jadlam kawasny i slodko.
_________________ Dla Ciebie moje serce bije↵tak jak kiedyś Twoje↵dla mnie bić zaczęło↵
tak naprawde to chyba nie ma do konca pewnej metody,niby mowia ze przed owulka jak sie kocha to dziewczyna a w trakcie i po to na chlopca....hm....ja mam dwoch lobuzow i chce corcie-ale jak???? tylko probowac:))))
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 769 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-02, 17:08
Moja mama i jej znajome próbowały metody nazwanej tu "metodą Franciszka Benendo" i mama co jakiś czas mi o tym truje, żebyśmy pocelowali w chłopca, bo "im sie wszystkim udało jak chciały".
A za płeć dziecka odpowiada ojciec, więc to, że będzie dziewczynka, bo w linii matki są same dziewczynki to tylko mit
Nie powiem, fajnie by było mieć chłopca teraz, dla odmiany, ale dziewczynkę też dobrze
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-12, 20:37
no więc my "planujemy" dziewczynkę ale jak to wyjdzie to trudno powiedzieć w każdym razie naczytałam się na necie większych i mniejszych głupot i teraz M. się ze mnie nabija
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-24, 15:54
a u nas to tak
mama moja ma jakąś magiczną wyliczanke sprzed kilkudziesięciu lat od jakiedoś rosyjskiego uczonego
i mało tego u niej się sprawdziła i u wszystkich koleżanek i rodziny
bardziej tu chodzi raczej o zabawe
w każdym bądź razie z tej wyliczanki wychodzi chłopak
ale mi tak jakoś dziewusia siedzi w głowie
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-24, 17:32
no mi wychodzi chłopak
a polega to na tym, ze rok urodzenia rodziców, jakos tam się rozpisuje co 3 lata dla mężczyzny i co 4 la kobiety (np ur 1982 roku kobieta rozpisuje się 1986, 1990...2010 itd) potem rysuje sie jakis tam wykres i jakos tam się to wszystko łączy
mama potrafi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum