Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 778 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-03, 09:23
U mnie jak tylko mała skończyła 3 miesiące to włosy wypadają jak szalone. Po 3 garście dziennie zbieram. Z zębami wcale nie lepiej, jakieś nadwrażliwe się zrobiły i mam wrażenie, że cała szczęka mnie boli. A paznokcie to łamią mi się niemiłosiernie. Cała ogólnie się sypię. Ratuję się teraz witaminami i innymi suplementami i zobaczymy jak to będzie.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 143 dni temu Posty: 5
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Malwinka
Wysłany: 2012-01-03, 11:43
O Matko, a myślałam już, że jestem osamotniona.
To samo! 3 miesiące po porodzie, a w domu, aż roi się od moich włosów!!
A na rączkach Malwinki najwięcej.
Co z zębami jeszcze nie wiem, jutro mam wizytę i już się boję o mój budżet, pewnie dentysta mocno go nadszarpnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 776 dni temu Posty: 304 Skąd: pomorskie
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Dominik i Filip
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-03, 21:55
Zaplacilam za oba kosmetyki okolo 50 zł,ale naprawde warto. Wlosy po pierwszym myciu przestaly az tak wypadac. Maski jest dosc sporo wiec na dlugo staracza.
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2118 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-05, 13:07
zęby wyleczyłam przed zajściem w ciąże więc problemów po ciąży i w ciąży z nimi nie miałam paznokcie zawsze mamkróciutkie wiec też nie zauważylam żeby coś się z nimi działo no ale włosy....od 5miesiąca ciąży wypadały ostro póżniej troche spokoju i do 2 msc po ciąży chyba albo dłużej...brałam skrzypowite ale jakoś rewelacji nie byo....póżniej przestały wypadać same z siebie i do tej pory ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum