Wlasnie kupilam miete i rumianek, czasami mam uczucie ciezkiego brzucha, a czytalam, ze to moze pomoc. Jak to ze wszystkim, tak i z ziolami, jedni pisza ze nawet sie zaleca inni, ze nie. Ja zlalazlam liste ziolek ktore nie sa wskazane w ciazy (np. lisc maliny, szalwia) ale tych dwoch nie znalazlam na tej liscie. Pilyscie miete i rumianek?
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 807 dni temu Posty: 20
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2009-11-24, 13:37
madzia, ja piłam i to w olbrzymich ilościach bo na początku ciąży tylko to mi pomagało na mdłości, nerwy, ciężki brzuszek i ogólnie tylko taki napój smakował:) Polecał mi to sam lekarz więc myślę że można jak najbardziej:)
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 807 dni temu Posty: 431 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-24, 14:07
Co do melisy nie ma przeciwwskazań. Mnie wręcz lekarz zalecił, bo jestem cholerykiem, a za każdym razem jak się denerwowałam bolał mnie brzuch. A meliska działa wyciszająco. Polecam! Ja kupuję o smaku pomarańczowym w expresowych torebkach. Bo jak my jesteśmy spokojniejsze i wyciszone to i dzidziusiowi w brzuszku lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum