Trochę jestem opuchnięta na twarzy, ale więcej jem niż zawsze, więc i buzia mi się pełniejsza zrobiła. Piersiki wiadomo Pępek na brzuszku mi trochę wyskoczył, cerę mam fatalnę. Pełno pickli na czole, szyja brzydka i dekolt. Przy pierwszej ciąży miałam gładką i idealną twarz
Pierwsza ciąża pozostawiła po sobie ślad w postaci dużej ilości pieprzyków na całym ciele Zobaczymy, jak będzie teraz, przy drugiej ciąży
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-21, 18:41
U mnie wszystko normalnie, chociaż włoski na nogach mi się nieco osłabiły.
Brzuszek już coraz bardziej widoczny, no i biust mi się o rozmiar powiększył.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-21, 19:25
Mi tez oslabily sie wloski na nogach, prawie w ogole nie musze ich golic , zwlaszcza, ze normalnie tez niewiele mam. Paznokcie mi sie wzmocnily niesamowicie, kreska na brzuszku sie uwidocznila troszke. W I trymestrze mialam sporo wypryskow na twarzy, teraz cera gladziutka.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-22, 09:21
no i ja jakos mniej włosów na nogach mam
biust dobry rozmiar w górę, ale jakieś dziwne rzeczy mi wyskakują na twarzy i dekoldzie, a nigdy takich nie miałam...
no i podobno wyładniałam , ze zrobilam, słyszałam określenie, że taka delikatna, nie wiem o co chodzi
Wysłany: 2010-05-22, 09:22
Zazdroszczę tych włosków... Mi rosną jak najęte i są strasznie twarde. Maszynki idą jak woda, na kremy do depilacji praktycznie nie reagują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum