Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-02, 20:02
Wrócę do tematu tej cienkiej skóry pod brzuszkiem. Doktorek powiedział, że to normalne i na pewno nie jest to przepuklina
Ehhh a teraz włosy mi coś zaczynają wypadać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2272 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-06, 17:22
Ja u siebie zadnych zmian nie zauwazam, ale szwagierka i przyjaciel powiedzieli mi, ze widać po mnie ciążę, to znaczy twarz jest jakby bardziej promienna, rokują mi chłopaka Ale zobaczymy jak to będzie
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 613 dni temu Posty: 1651 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-07, 12:51
na początku wypadały mi włosy, musialam obciąć z 15cm i były jak siano więc tylko minął 3msc to zafarbowałam i jest ok teraz szybko rosną i paznokcie też bez zmian.Co do cery to wcześniej jakies pojedyńcze niespodzianki były a teraz jak nie chodzę do kosmetyczki na wyłuskiwanie kaszaków to one mnie teroryzują ale wytrzymam jak urodzę to sie za nie wezmę 4 zabiegi i będzie ok.Teraz sama zauważyłam że mam lekko pucuowata twarz a zawsze miałam szczupłą pociągłą no i te cyce z C na D a własnie mama mnie sprowadziła na ziemie że po porodzie jak będzie mleko to będą jeszcze większe (litości już te nie ma w co zapakować a ja głupia do karmienia kupiłam 2 staniki D)no i wszystko co przytyłam poszło w cyc i brzuch ala piłka plażowa już o wypchanym pępku i pojawiającej sie delikatnej kresce nie wspomne a jeszcze otoczka wokół brodawek ciemnieje mi centkami tak jak tygrysica hihi dziwnie to wygląda
Poza tym ok
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 476 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-22, 11:27
U mnie poprawiła sie cera, włosy sa mocniejsze.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
u mnie twarz sie zaokrągliła..z cerą to różnie..ogólnie nigdy nie miałam z nią problemów, teraz gdzie niegdzie coś wyskoczy....a włosy przestały tak wypadać jak w pierwszych m-cach ciąży - przynajmniej jak narazie
Zmiany...
Na twarzy poza wielkimi sińcami pod oczami i od czasu do czasu jakimiś wypryskami, to jest po staremu
Co do zmian innych - cyc mi rośnie strasznie - już 2 rozmiary na plus, a to dopiero 10 tydz Jestem szersza w talii, mam masywne boki, szersze biodra i brzuszek tez już widac. Ciasno mi w starych spodniach, ale jeszcze sie dopinają (dobrze, że ktos wymyślił spodnie z lycrą )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-15, 20:34
U mnie nic, poza wymiotami i mdłościami, ale w wyglądzie tego nie widać.
Jeszcze płaska jestem, cycki nie urosły. Kilogramy będą pewnie spadać przez te mdłości i wymioty.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-11-16, 20:36
Mi wyskakują krostki na buzi, a już parę lat miałam spokój. No i wypadają mi włosy mam nadzieje, że to wkrótce minie, nie chciałabym stracić ich za dużo
Z tym wypadaniem to jest tak, że niektórym wypadają podczas ciąży a niektórym dopiero po porodzie....mi na początku bardziej wypadały, teraz jakoś sie unormowało- przynajmniej narazie
Krostki na twarzy też miałam na początku, nienaturalnie dużo, jak w okresie dojrzewania, zaczęły znikać pod koniec pierwszego trymestru, same, bez żadnej interwencji. Co do włosów - po raz pierwszy jesień minęła mi bez nadmiernego wypadania. Podobno podwyższony progesteron w ciąży pozytywnie wpływa na włosy - tak mówił mi lekarz. Nie bardzo rozumiem jak się ma do tego wypadanie, o którym piszecie. No cóż, chyba po prostu indywidualne różnice.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum