Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-28, 18:50 Znienawidzone prace domowe :)
No właśnie.... Chyba każda z nas jedne prace domowe wykonuje z przyjemnością, inne obojętnie a do jeszcze innych ciężko się zabrać, a w głowie nam siedzi "nienawidzę tego robić"...
Jakie prace domowe są przez was znienawidzone??
To ja zacznę
nienawidzę opróżniać zmywarki (chyba dlatego, że nie widac efektów, bo wszystko schowane )
zmieniać pościeli (nanusi pościel zmieniam z przyjemnością, tylko nasza )
prasować koszul
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2393
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-02-28, 18:59
Szczerze mówiąc jestem początkującą panią domu i nie mam jeszcze znienawidzonych prac ale bardzo nie lubię prasować i układać uprasowanych ubrań w szafkach. Mało tego, nie potrafię długo utrzymać w porządku. Tak to jest to czego nienawidzę robić. Układać ubrań w szafkach.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-28, 19:32
ja przede wszystkim nie cierpie mycia naczyń... nienawidze po prostu no i mycie podlog tez nie jest moja ulubiona czynnoscia, a poza tym to generalnie lubie obowiazki domowe
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-28, 19:37
zmywać naczyń i dziękuje z całego serca za taki wynalazek jak zmywarka, podpisuje się pod postem Luki układać w szafie ciuchów też nie lubie, bo nie umiem zachować porzadku, juz po kilku dniach wszystko wywrócone do góry nogami
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-02-28, 21:58
no to będę pierwsza: na pierwszym miejscu nielubianych przeze mnie prac domowych jest gotowanie. złoszczę się jak muszę pół godziny spędzić w kuchni szykując obiad. o dłuższym pitraszeniu nie ma mowy, bo wybieram to, co raz dwa i gotowe
nie lubię też prasowania i czyszczenia kabiny prysznicowej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-01, 10:20
Ja najbardziej nienawidzę
obierać cebuli jaki ziemniaków
myć tłustych naczyń
czasem nie chce mi się sprzątać ostatnio zbyd leniwa jestem wymyślać coś na kolację jak za bardzo nie ma co ugotować trzepać chodników
prasowanie dlatego mam suszarkę z opcją prasowania
wycieranie kurzu z mebli
Poza tym raczej lubię, ale też nie jestem jakoś strasznie przeciążona, bo mąż sporo mi pomaga. Gdyby wszystko spadało na mnie, pewnie byłoby inaczej. Czasem mam dośc gotowania, a jeszcze bardziej sprzatania po gotowaniu. Generalnie jednak lubię kucharzyć, więc takie kryzysy szybko mijają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum